Paras vartalo exän näpäyttämiseen – tämä kaunotar voitti!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman edustajia rankataan aika ajoin paremmuusjärjestykseen muun muassa seksikkyyden, rikkauden ja suosituimmuutensa tiimoilta. Nyt Fitness-lehti on valinnut parhaan julkkisvartalon, joka vie hymyn mustankipeän entisen kumppanin kasvoilta.

Timmeimmän vartalon tittelin sai Tom Cruisen entinen vaimo, Katie Holmes, joka pitää lehden mukaan hyvää huolta kropastaan. Näyttelijätär bongattiin jumppatunnilta taannoin jopa syntymäpäiviensä aikaan. Hillityissä vaatteissa yleensä esiintyvä neito näpäyttikin toimintatähteä eron jälkeen poseeraamalla lehdissä seksikkäissä kuvissa.

Kuva: H. Stern
Kuva: H. Stern

Lehti nosti esille myös Hollywood-tähti Jennifer Anistonin, jonka se valitsi parhaaksi tulevaksi morsiameksi. Tämä viittaa kaunottaren tuleviin häihin koomikko Justin Therouxin kanssa. Niin ikään ensimmäistä lastaan odottava Claire Danes sai kunniaa upeimmasta vauvamasustaan.

Yhdysvaltain ykkösnainen Michelle Obama pääsi puolestaan lehden listalle parhaimpien käsivarsien omistajana. Vihreä Lyhty -elokuvan tähti Ryan Reynoldsin äskettäin nainut Blake Lively sai kiitosta timmeimmistä jaloistaan. Vastanaineet Jessica Biel ja Justin Timberlake taas nimettiin parhaiten yhteensopivaksi pariksi.