Hinaaja upposi Tampereella: Katso reaaliaikaista kuvaa!

Digi Ohhoh! · Stara.fi

Tampereen keskustassa sijaitsevassa Ratinan suvannossa kellahti viime yönä noin puolen yön aikaan kyljelleen Vili-hinaaja. Alueen näkymiä voidaan seurata verkossa tamperelaisen Flycam-yrityksen Skyview Live -kamerasta, joka esittää ja tallentaa ympäriltään reaaliaikaista 360-panoraamakuvaa.

Kuva: Skyview Live
Kuva: Skyview Live

Katso Ratinan suvannon reaaliaikaista panoraamakuvaa tästä linkistä. Tästä linkistä klikkaamalla näet puolestaan tilanteen kello 13.30, jolloin pelastuslaitos oli vielä tarkkailemassa tilannetta. Suvantoon kyljelleen uponnut Vili saapui Tampereelle vime kesänä Saimaalta. Alus yritetään saada ylös järvestä ensi viikolla.

Pirttiniemen telakalla vuonna 1896 rakennetun Vili-hinaajan alkuperäinen nimi oli Kanavahinaaja Yhdeksän. 13,6 metriä pitkän aluksen paino on 23 tonnia ja syvyys 1,74 metriä, Suursaimaan Wanhat Laiwat kertoo. Alus sai Vili-nimensä alunperin vuonna 1951, mutta ehti toimia uransa varrella myös muilla nimillä.