Järkyttävä löytö kaupungin jouluvaloista: Valtava penis ja suuseksiä Joulupukille?

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa monet kaupungit juhlistavat joulun odotusta ja vuoden pimeintä aikaa erilaisilla jouluvaloilla ja muilla valoteoksilla. Esimerkiksi Tampereen valoviikot ovat jo vuosikymmeniä jatkunut vuosittainen tapahtuma. Nyt Englannissa on noussut kohu videosta, jossa nähdään hieman kyseenalaisia valoteoksia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Parhaillaan verkossa leviää nimittäin vauhdilla video, jossa nähdään kuinka Brightonin kaupungin keskustan jouluvaloista on löytynyt miehen sukupuolielin ja suuseksiä saava Joulupukki. Tempauksen veikattiin ensin olevan kaupungin heikosti palkattujen työntekijöiden vastaisku kaupungilleen, mutta sittemmin kaupungin virkailijat ovat todenneet sen olevan huijaus. He ovat kuitenkin itsekin innoissaan videosta.

– Video on luova huijaus, mutta se saa ihmiset hymyilemään ja saa tuhannet ihmiset puhumaan Brightonista, kaupungin edustaja Jason Kitcat puolestaan kommentoi The Argus -lehdelle.

– Se on jekku, se on huijausta. Valot eivät näytä tuolta tosielämässä. Tämä on hauska juttu, ja me otamme sen kieli poskessa. Valot ovat hoitaneet paikalliset kauppiaat, ei kaupunki. He ovat varmasti innoissaan tästä lisäjulkisuudesta, Brightonin kaupungin edustaja Gavin Stewart kommentoi The Argus -lehdelle.

PÄIVITYS: Juttua päivitetty kello 16.45 lisätiedoilla ja Brightonin virkailijoiden kommenteilla.