Raju huumeväite Terminator-tähdestä: Huumeita pikkulapselle?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong tuli aikoinaan tunnetuksi Terminator 2 -elokuvasta. Sitemmin hän on ollut usein hankaluuksissa lain kanssa, ja taannoin hänet pidätettiin epäiltynä tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

Nyt näyttelijä on joutunut erittäin raskaiden syytösten kohteeksi. Edward Furlongin ex-vaimo nimittäin väittää miehen antaneen parin kuusivuotiaalle lapselle kokaiinia. Naisen mukaan testit osoittivat, että pojalle oli annettu huumetta aikana, jolloin Edward vietti aikaa tämän kanssa.

Tähti itse kutsui viime perjantaina käydyssä oikeusistunnossa ex-vaimoaan valehtelijaksi, ja kertoi naisen tekevän mitä tahansa erottaakseen Edwardin pojastaan. TMZ-verkkosivuston mukaan tuomari ei kuitenkaan uskonut Edwardin väitteitä, ja miehen oikeuksia nähdä poikaansa pysyvät rajoitettuina.

Edward Furlong erosi vuonna 2009 vaimostaan Rachael Bellasta. Avioeron seurauksena Furlongille määrättiin kolmen vuoden lähestymiskielto tämän ex-vaimoon, joka väitti miehen uhkailleen häntä murhalla ja itsemurhalla. Edward Furlongilla tiedetään olleen myös pahoja alkoholi- ja huumeongelmia. Valkokankaan puolelta näyttelijä tunnetaan esimerkiksi elokuvista Terminator 2, American History X ja The Green Hornet.