Annalynne McCord ja Jessica Lowndes paljastivat vatsansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

CBS-televisiokanavan huippusuosittu 90210-nuorisarja on tehnyt sen tähdistä seurattuja julkkiksia. Etenkin televisiosarjan naispuoliset näyttelijät AnnaLynne McCord, Jessica Lowndes ja Shenae Grimes ovat usein otsikoissa muun muassa rohkeiden asuvalintojensa vuoksi.

Nyt paparazzit ovat ikuistaneet naistähdet kameroilleen nuorisosarjan kuvauspaikalla. Otoksissä nähdään muun muassa AnnaLynne McCord, joka oli pukeutunut punaiseen rohkeaan toppiin, jonka kaula-aukko oli valtava. Kuvissa nähdään myös kurvikas Jessica Lowndes, jonka vatsanseutu näytti olevan todella timmissä kunnossa.

90210-televisiosarjassa seurataan Beverly Hillsissä asuvien nuorten elämää rakkauskiemuroiden ja draaman merkeissä. Muita ohjelman tähtiä ovat muun muassa Tristan Wilds, Jessica Stroup, Matt Lanter, Trevor Donovan, Rob Estes ja Michael Steger. Sarjaa on kuvattu jo viiden tuotantokauden ajan.