Hollywood-tähti yritti auttaa Lindsay Lohania: ”Tunsimme yhteyden”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Lindsay Lohan tuli julkisuuteen jo lapsitähtenä elokuvasta Ansa vanhemmille. Sittemmin neitokaisen ura lähtenyt laskuun hänen henkilökohtaisen elämänsä törttöilyiden takia.

Liz & Dick -elokuvaa tähdittävä Lohan sai äskettäin Charlie Sheeniltä 100.000 dollaria avuksi velkojensa maksuun. Nyt myös eräs toinen miestähti on tullut julkisuuteen, ja kertonut yrittäneensä auttaa rappiotilassa olevaa tähteä. 34-vuotias James Franco tapasi neitokaisen yhteisissä kuvauksissa vuonna 2011.

– Lindsay ja minä tunsimme välillämme yhteyden. Olin kirjoittanut joitain runoja Chateau Marmontista, ja joissakin niistä esiintyi Lindsay. En ollut puhunut hänelle pitkään aikaan hänen ongelmiensa takia. Yritin auttaa häntä, kertoo James Franco MTV-kanavalle.

Franco uskoo Lohanin päätyvän usein ongelmiin, koska media on niin kiinnostunut hänen elämästään. Hän uskoo näyttelijättären saavan myös jatkuvasti tarjouksia omaelämäkerrasta.

Lindsay Lohan yrittää päästä ongelmistaan huolimatta takaisin pinnalle, ja hänen kerrotaankin haluavan psykiatrin apua tilanteeseensa. Lähde kertoi vastikään Radar Online -lehdelle, ettei vararikossa olevalla tähdellä ole kuitenkaan varaa avun palkkaamiseen. Työtarjouksia ei neidolta puutu, sillä äskettäin häntä pyydettiin töihin muun muassa newyorkilaiselle strippiklubille.