Irina Shayk riisui seksikkääseen joulukuvaan Facebookissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk kuuluu tällä hetkellä alansa kuumimpiin nimiin. Tumma neito seurustelee jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa. Nyt huippumalli on julkaissut Facebook-sivustolla seksikkään jouluaiheisen kuvan.

Otoksessa Irina poseeraa joulunpunaisissa alusvaatteissa. Viettelevään asuun kuuluvat myös henkselit, polvisukat ja punaiset korkokengät.

– Joulu tulee, pusuja! Kirjoitti Irina sivuilleen kuvan oheen.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

26-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007.