Koomikko pahoinpiteli tavaratalon myyjän – myyjä sai potkut!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Amerikkalainen koomikko, räppäri ja näyttelijä Katt Williams tunnetaan parhaiten Money Mike -roolistaan Friday After Next -komediaelokuvassa. Tähti nähdään seuraavaksi vuonna 2013 ensi-iltansa saavassa Scary Movie 5 -elokuvassa muun muassa Ashley Tisdalen kanssa.

41-vuotias Katt Williams on nyt joutunut kohun keskelle, kun tavaratalon valvontakamera paljasti hänen läimäyttäneen Kalifornian Sacramentossa sijainneen tavaratalon työntekijää kasvoille. Varsin erikoisen tapauksesta teki se, että TMZ-verkkosivuston mukaan tapaus johti läimäytyksen kohteeksi joutuneen työntekijän erottamiseen. Nyt Katt on kertonut yleisölleen Comedy Store -komediaklubille, että tapauksessa työntekijä oli haukkunut häntä rasistisilla sovauksilla.

– Kysyin ”Käytitkö juuri n**keri-sanaa Katt Williamsin edessä?” ja hän vastasi ”Käytät sitä itse kaiken aikaa”. Sanoin ”Kokeile sanoa uudelleen”, koomikko kuvaili tilannetta yleisölle.

Katt Williams, oikealta nimeltään Micah S. Katt Williams, aloitti uransa viihdyttämällä naapurutonsa asukkaita Ohion Avondalessa. Mies asuu nykyään Los Angelesin West Hillsissä. Näyttelijällä on Micah-niminen poika entisestä avioliitostaan ja seitsemän adoptiolasta. Vuonna 2006 Katt Williams pidätettiin lentokentällä, koska hänen matkalaukustaan löytyi ase.