Murtovaras veti nenäänsä kuolleen miehen ja koirien tuhkat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Floridassa käytiin taannoin oikeudenkäynti, jossa 20-vuotiasta miestä syytettiin murtovarkaudesta. Erikoisen tapauksesta teki se, että rikollinen varasti murron yhteydessä kuolleen miehen ja hänen kahden koiransa tuhkat – ja ”sniffasi” niitä huumeiden lailla nenäänsä.

Murto tapahtui joulukuussa 2010. Jose David Diaz-Marrero, Waldo Soroa ja Matrix Andalauz -nimiset miehet murtautuivat Floridan Silver Springs Shoresilla sijatisevaan kotiin. He varastivat talosta korujen, tietokoneen ja television lisäksi kodinomistajan isän ja hänen kahden tanskandogginsa tuhkat sisältäneet uurnat.

Ocala.com-uutissivuston mukaan miehet luulivat tuhkia murskatuiksi pillereiksi ja päättivät vetää nenäänsä uurnien sisältöä. Murtovarkaat tajusivat erehdyksensä myöhemmin, kun he lukivat murrosta kirjoitetun uutisen Star-Banner -lehdestä. Jose David Diaz-Marrero tuomittiin tapauksen vuoksi aikaisemmin tässä kuussa yli kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen. Hän katui tekojaan ja toivoi voivansa kertoa uhreille, kuinka pahoillaan hän on.