Leslie Mann Megan Foxin rinnoista: ”En ole koskaan nähnyt parempia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Megan Fox synnytti taannoin esikoispoikansa Noah Shannonin. Neito sai lapsen yhdessä aviomiehensä, 90210-tähti Brian Austin Greenin kanssa. Transformers-tähdellä on kuitenkin kokemusta äitiydestä, sillä hän on ollut miehen Kassius-pojan äitipuoli jo pitkän aikaa.

26-vuotias Megan Fox on esittellyt upeaa vartaloaan usein paljastavissa asuvalinnoissa niin valkokankaalla kuin lehtienkin sivuilla, mutta äskettäin hän kertoi jättävänsä paljastelun poikansa takia. Kaunottaren muotoja saadaan kuitenkin vielä ihastella This is 40 -elokuvassa, jossa hän näyttelee Leslie Mannin kanssa. Nyt Mann on kehunut estottomasti Meganin rintoja, sillä hän pääsi kuvauksissa koskemaan niitä.

– Meganilla on todella upeat rinnat. En ole koskaan nähnyt parempia, Leslie Mann kertoi Yahoo! Newsille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Halusin kuvata kohtauksen mahdollisimman nopeasti, koska tiesin, että se oli hänelle epämukavaa. Ehkä. Tai sitten ei. Tiesin kuitenkin, että siinä tilanteessa ympärillämme oli paljon likaisia poikia, joilla on outoja fantasioita. Siksi halusin hänelle paidan päälle mahdollisimman nopeasti, Leslie Mann jatkoi.

Megan Fox on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli on aiheuttanut mediassa kohua muun muassa saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Megan Fox nähtiin viimeksi valkokankaalla pienessä roolissa Borat-tähti Sacha Baron Cohenin Diktaattori-komediassa.