Ikimuistoinen joululahja – pikkupojan kotipihaan tuotiin 10 tonnia lunta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Varmasti suurin osa suomalaisista toivoo valkoista joulua, sillä joulu ilman lunta ei ole tunnelmaltaan kovinkaan jouluinen. Keski-Euroopassa ja Britanniassa valkea joulu on kuitenkin todellinen harvinaisuus. Nyt sellaisen on kuitenkin saanut eräs onnekas pikkupoika perheineen.

Kolmevuotias pikkupoika Kelvin Kirkwood oli osallistunut paikallisen Xscape-urheilukeskuksen arvontaan, jonka pääpalkinto oli kymmenen tonnia tuoretta lunta kotiin kuljetettuna. Kelvin arvottiin kisan voittajaksi ja jouluaaton aamuna hän ja naapurit saivat hieraista pariin kertaan silmiään.

Glasgow’ssa asuvan pojan talon pihamaa oli nimittäin muuttunut kertaheitolla talviseksi, kun siihen oli yöllä toimitettu valtava määrä lunta. Lumimäärä veti puoleensa runsaasti uteliaita ja pojan äidin luvalla myös naapuruston lapset saivat tulla leikkimään lumella. Todennäköisesti Kelvin Kirkwood rakensi myös kaupunkinsa ainoan lumiukon.

– Olemme kaikki niin shokissa ja innoissamme. Osallistuin kisaan vasta kaksi päivää sitten, enkä voi uskoa olleeni näin onnekas, pojan Suzanne-äiti kertoi Daily Mail -lehdelle.