Netflix kaatui pahimmalla mahdollisella hetkellä

Digi · Stara.fi

Suomeenkin taannoin rantautunut on demand -nettitelevisiopalvelu Netflix on ollut Yhdysvalloissa vuosien varrella usein kritiikin kohteena erilaisten ongelmien vuoksi. Nyt palvelu kaatui amerikkalaisilla käyttäjillä pahimmalla mahdollisella hetkellä.

Miljoonat Netflixin asiakkaat yrittivät nimittäin katsella jouluaattona ja joulupäivänä elokuvia, televisiosarjoja ja piirrettyjä Netflixistä, mutta se jäi kuitenkin vain yritykseksi. Palvelu nimittäin kaatui maanantai-iltana juuri jouluksi ja katsojat jäivät ilman ohjelmia ja elokuvia. Nyt palvelu on saatu taas toimimaan ja Netflixin mukaan kyse oli Amazonin palvelussa ilmenneestä teknisestä viasta.

Wired-lehden mukaan Amazon aiheutti jo kolmannen katkoksen Netflixiin vuoden sisällä. Monet käyttäjät purkivat turhautumistaan verkossa ja esimerkiksi julkkistähti Judd Apatow kirjoitti Twitterissä suunnitelleensa elokuvamaratonia, mutta Netflixin katkos ”pilasi joulun”. Palvelu saatiin toimimaan joulupäivänä.