J.J. Abrams kieltäytyi Star Wars -elokuvasta!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miljoonat fanit yllättyivät hiljattain, kun Walt Disney -yhtiön uutisoitiin ostaneen Star Wars -saagan oikeudet ja aikovan tuottaa elokuvasarjan uuden osan, joka julkaistaisiin vuonna 2015. Sittemmin viihdemaailmassa on heitelty villejä veikkauksia tulevan elokuvan mahdollisista päätähdistä.

Suomessakin suuren suosion saaneen Lost-televisiosarjan luoja J.J. Abrams on yksi nimistä, jotka ovat viime viikkoina liitetty uuteen Star Wars -elokuvaan. Nyt häneen liittyvältä huhulta on kuitenkin katkaistu siivet, sillä mies itse on kertonut kieltäytyneensä tulevan Tähtien sota: Episodi VII -elokuvan pestistä. Syyksi elokuvaohjaaja kertoo työskentelynsä Star Trek -elokuvien parissa, brittiläinen Empire-lehti uutisoi.

Abramsin mukaan hän on kuitenkin alkuperäisen Star Wars -trilogian ”valtava fani”. Miehen kieltäydyttyä uuden elokuvan ohjaamisesta Star Wars -fanit jäävätkin yhä vain arvailemaan, kuka ottaa uuden elokuvan ohjakset haltuunsa. Muun muassa Kick Ass -elokuvan ohjanneen Matthew Vaughnin on huhuttu tulevan elokuvan ohjaajaksi.

Lähiaikoina Lost-sarjan luoja J.J. Abrams on työskennellyt tiiviisti uuden Star Trek Into Darkness -elokuvan parissa. Mies tunnetaan vuosien varrella myös muun muassa Fringe – rajamailla ja Alcatraz -sarjojen tuottajana. 46-vuotias elokuvatuottaja ja -ohjaaja on naimisissa Katie McGrathin kanssa ja pariskunnalla on kolme lasta.