Josie Goldbergin bikinit pettivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-mallikaunotar Josie Goldberg ei ole enää nykyisin kovinkaan monelle tuttu kaunotar, mutta hieman nuorempana hän teki menestyksekästä malliuraa ja poseerasi uransa huipulla jopa Playboy-lehden mallina. Nykyisin Goldberg tunnetaan lähinnä realitytähtenä.

Aiemmin tänä vuonna Josie Goldberg kuitenkin palasi julkisuuteen, kun hänet kuvattiin pitkästä aikaa rannalla Floridan Miami Beachilla. Nyt Josie viettää samalla rannalla joululomaansa, mutta neitokaisen bikinikävely ei sujunut aivan odotusten mukaan. Hänen punavalkoisten bikiniensä yläosa nimittäin petti ja paljasti neitokaisen toisen rinnan.

Tänä vuonna Goldberg on omien sanojensa mukaan laihtunut noin viisi kiloa kuntoilun ja Atkinsin dieetin ansiosta. Samalla hän on tehnyt paluun julkisuuteen saatuaan kiinnityksen Millionaire Matchmaker -realityohjelman tähdeksi. Lisäksi hänet on aiemmin nähty Maajussille morsian -tyylisessä Farmer Wants a Wife -ohjelmassa.