Huumepomo narahti nolosti – tyttöystävä poseerasi netissä rahojen kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huumekauppa on tunnetusti maailmanlaajuinen bisnes, jossa pyörii huomattavia rahasummia. Vapaalla olevia huumekauppiaita on nyt onneksi taas yksi vähemmän, sillä eräs kiinalainen huumepomo on jäänyt poliisin haaviin tyttöystävänsä takia.

The People’s Daily -lehti kertoo, kuinka poliisit pääsivät kiinalaisen Chen-nimellä tunnetun huumepomon jäljille tämän ajattelemattoman tyttöystävän avulla. Miehen Fu-niminen tyttöystävä oli nimittäin poseerannut internettiin levittämissään kuvissa miehen huumerahojen kanssa. Neitokainen pidätettiin alunperin huumeidenkäytön takia, mutta poliisit huomasivat nopeasti tämän epäilyttävät valokuvat.

huumepomo29122012

Rahakasojen kanssa poseeranneen Fun vauraus herättikin poliisin huomion. Tämän kautta tutkijat pääsivät naisen miesystävän jäljille varsin pian. 50-vuotiaan Chenin autosta löydettiin pidätyksen yhteydessä huumeiden käyttöön rinnastettavia välineitä ja yli kilo metamfetamiinia.

– Hän otti valokuvat leveilläkseen kavereilleen, paikallisen poliisin edustaja kommentoi lehdelle tyttöystävän valokuvaussessioita.