Jessica Simpson haluaa Osbournen luksuskartanon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jessica Simpson on ollut viime aikoina julkisuuspyörityksessä raskautensa ja siitä seuranneen painonpudotuksensa merkeissä. Äskettäin realitykaunottaren huhuttiin olevan jälleen pieniin päin, sillä hänen uskotaan odottavan parhaillaan toista lastaan.

Nyt 32-vuotias Jessica Simpson kerrotaan suunnittelevan uuden asunnon ostamista, sillä naiskaunotar haluaa laajentuvalle perheelleen luksuskartanon. Simpson on kiinnostunut rokkari Ozzy Osbournen kodista, josta hän teki vastikään tarjouksen.

Luksuskartanon arvo on noin 13 miljoonaa dollaria, eli noin kymmenen miljoonaa euroa. Hulppea lukaali sijaitsee Los Angelesin arvostetulla Hidden Hillsin naapurustossa, jossa myös esimerkiksi Jennifer Lopez ja Britney Spears asuvat. Jos Simpsonin tarjous menee läpi, neitokainen tulee asumaan pian kuuden makuuhuoneen ja kymmenen kylpyhuoneen luksuskämpässä.

– Jessican oma koti on sisustettu romanttiseen tyyliin, eikä kovin maskuliinisesti. Hän haluaa perheelleen uuden alun uudessa kodissa, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.