Playboy-pupu paljasti unelmiensa miehen: ”Toivon saavani hänet”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy oli aikoinaan yksi suosituimmista Playboy-malleista. Syksyllä nelikymppisiään viettänyt perheenäiti kouri äskettäin American Music Awards -gaalassa supertähti Justin Bieberin takamusta.

Rohkea vaaleaverikkö elää paraikaa sinkkunaisen elämää, ja onkin nyt kertonut julkkisihastuksensa nimen. Kauhea kankkunen -tähti Bradley Cooper saa Jennyn mukaan hänen sydämensä väpättämään. Neito toivookin saavansa pian Zoe Saldanaa tapailevan komistuksen vieraakseen uuteen The Jenny McCarthy Show -keskusteluohjelmaansa.

– Hän on ykkösihastukseni. Toivon saavani hänet vieraaksi ohjelmaani, kertoi Jenny McCarthy Female First -sivustolle.

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa. Nainen on seurustellut muun muassa Ray Manzellan, John Mallory Asherin ja Jim Carreyn kanssa. Hän erosi hiljattain Chicago Bears -pelaaja Brian Urlacherista.