Alex ja Brit Smith maailman seksikkäimmät kaksostytöt?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailmassa on muutamia keskimääräistä näyttävämpiä sisaruspareja, kun esimerkiksi maailman seksikkäimmäksi siskoksiksi on aikoinaan nimetty Joanna ja Marta Krupa. Nyt viihdemaailmalle on kuitenkin esitelty maailman seksikkäimmät julkkiskaksoset.

Musiikkimaailmasta alunperin tunnetuksi tulleet Brit ja Alex Smith on nyt kuvattu viettämässä vuodenvaihdetta Havaijin rannoilla. He nautiskelivat vesileikeistä asianmukaisesti bikineissä.

Amerikkalaiset kaksoset Brittany Smith ja Alex Smith tulivat tunnetuksi muodostamalla Brit & Alex -laulajaduon. Tyttöjen duo ei niittänyt kovin suurta menestystä ja se hajosi vuonna 2009. Yhtyeen hajoamisen jälkeen Alex suuntasi opiskelemaan ja Brittany siirtyi soolouralle ja levytti musiikkia Matisse-artistinimellä.