PSY juhli näyttävästi synttäreitä ja miljardia katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korealaisen PSY-artistin kappale Gangnam Style valloitti kertaheitolla, ja superhitti on maailman suosituin yksittäinen kappale. Lukemattomien listojen ykkönen ylitti äskettäin YouTubessa miljardin katselukerran rajapyykin.

Eilen PSY juhli Las Vegasin PURE-yökerhossa synttäreitään ja YouTubessa saavutettua miljardia katsojaa. Yökerho oli täynnä väkeä, joka juhli artistin kanssa jättimenestystä asianmukaisin menoin. Illan juhlakalu esitti bileissä myös Gangnam Style -hittinsä.

PSY on uransa alkuvaiheessa joutunut ottamaan vastaan mitä erikoisempia työtarjouksia saadakseen leivän pöytäänsä. Ennen Gangnam Style -jättihittiään PSY on esimerkiksi säveltänyt musiikin kahteen eteläkorealaiseen Mong Jung Gi -seksikomediaan ja jopa näytellyt niissä, kertoo The Sun -lehti. Mong Jung Gi -elokuvien kerrotaan lehdessä muistuttavan lähinnä amerikkalaisia American Pie -komedioita.