Ice-T ja Coco tekivät täyskäännöksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice-T:n avioliitto joutui äskettäin koetukselle, kun hänen muodokkaan Coco-vaimonsa ronskit bilekuvat levisivät verkossa. Niissä kaunotar nähtiin suutelemassa räppäri-tuottaja AP9:n kanssa.

Paljastus johti kunnon riitaan, jota julkkispari selvitteli sosiaalisen median välityksellä. Räppäri AP9 kertoi myöhemmin, että hänellä on valokuvia Cocosta alastomana. Nyt julkkispari on kuitenkin lopettanut julkisen riitansa ja viettäneet romanttisen viikonlopun yhdessä. Molemmat kertoivat asiasta Twitterissä. Eilen pari isännöi uudenvuoden bileitä LAX-yökerhossa Las Vegasissa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Bilekuvat saivat alkunsa Las Vegasista, jossa Coco esiintyy parhaillaan oman burleskiesityksensä tähtenä. Peepshow-esitystä tähdittävä nainen päätyi eräissä juhlissa räppäri AP9:n käsivarsille, eikä miekkonen voinut vastustaa kuvien julkaisemista. Otosten levittyä julkisuuteen Ice-T raivostui vaimonsa edesottamuksista, ja väitti niitä huonon maun osoittamiseksi.