Raju väite Justin Bieberistä: ”Voi käydä kuten Britney Spearsille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aktiivisesti sosiaalista mediaa käyttävä teinitähti Justin Bieber julkaisee usein kuvia itsestään yli 31 miljoonan Twitter-seuraajansa iloksi. Hänen kymmenetmiljoonat faninsa ovat tunnetusti keskimääräistä fanaattisempia, joten uudet väitteet tuskin ovat heille mieleen.

Teinitähti on nyt joutunut huhumyllyn keskiöön, kun The New York Daily News -lehti julkaisi väitteitä, joiden mukaan miljoonien lasten ja nuorten roolimalli olisikin kulissien takana hieman toisenlainen kuin hänen julkinen kuvansa antaisi ymmärtää.

– Justin ei näytä välittävän mistään ja tekee mitä haluaa. Hän ei kuuntele ketään. Hänen ympärillään on hengailijoita, jotka sanovat kyllä kaikkeen mitä hän haluaa, tähden sisäpiiristä kerrottiin The New York Daily News -lehdelle.

– Tällainen voi todella vahingoittaa hänen mainettaan, jos häntä ei saada takaisin ruotuun. Monet teini-ikäiset pitävät Justinia esikuvanaan ja tällainen voi vahingoittaa uraa. Hänelle voi käydä kuten Britney Spearsille.

Jättiläismäisen suosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Pop-tähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Justin Bieber joutui äskettäin myös julman murhasuunnitelman kohteeksi. Poliisit ehtivät kuitenkin keskeyttää ajoissa rikollisten murhayritykset.