Koditon kuoli juuri ennen 19 miljoonan perintöä

Ohhoh! · Stara.fi

Elokuvissa ja kirjoissa on nähty tarinoita, joissa mies tai nainen onnistuu pääsemään niin sanotusti ”ryysyistä rikkauksiin” kertaheitolla esimerkiksi yllättävän perinnön ansiosta. Nyt tarina on osoittautunut Yhdysvallossa ikävällä tavalla todeksi.

Kodittomana elänyt Timothy Henry Gray menehtyi nimittäin rautatiesillan alle Wyomingissa vain hieman ennen kuin hän olisi saanut uskomattoman uutisen peräti 19 miljoonan dollarin perinnöstä. Pulkkailevat lapset löysivät hypotermiaan kuolleen miehen torstaina.

Erakkona elänyt newyorkilainen Huguette Clark ei jättänyt 300 miljoonan omaisuudestaan mitään sukulaisilleen, vaan jakoi kaiken muille. Perhe kuitenkin haastoi kuolinpesän oikeuteen ja vaati osuuttaan perinnöstä. Lopulta tuomioistuin oli perheen puolella ja siten myös Clarkin koditon sukulaismies olisi saanut 19 miljoonan osuuden perinnöstä.