Rihanna mainostaa kotimaataan näyttävästi rantakuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihannan ja räppäri Chris Brownin uudelleen lämmennyt romanssi sai äskettäin uuden käänteen, kun pariskunta viimein vahvisti pitkään velloneet huhut suhteesta. Samoihin aikoihin Rihanna hankki itselleen myös uuden 12 miljoonan dollarin kodin.

Kotimaastaan Barbadoksesta ylpeä Rihanna kiinnitettiin taannoin mukaan maan mainoskasvoksi, ja nyt uusia mainoksia on julkistettu. Rihanna itse julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän mainostaa Barbadosta. Supertähti nähdään kävelyttämässä hevosta rannalla yllään farkkushortsit ja bikinien yläosa. Samalla Rihanna julkaisi myös yhteiskuvan itsestään ja Chris Brownista.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Laulajakaunotar Christina Milian paljasti aiemmin tällä viikolla haastattelussa, että hänen hyvä ystävänsä Karrueche Tran on edelleen Chris Brownin tyttöystävä. Milianin mukaan hän ei usko median valheisiin parin väleistä, koska kaikilla on oikeus yksityiseen elämään. Samalla nainen kertoi pitävänsä Brownia ja Trania upeana pariskuntana.