Vuodenvaihde paljasti nolon bugin iPhonessa

Digi · Stara.fi

Applen mobiililaitteidensa iOS-käyttöjärjestelmään kuutosversion myötä lanseeraama Älä häiritse -toiminto näyttäisi osittain rikkoutuneen vuodenvaihteessa. Ongelmasta kertoi BGR-sivusto, jonka mukaan toiminto ei menisi automaattisesti pois päältä.

Mobiili.fi -julkaisun iPhone 5:llä ja uusimmalla iOS 6.0.2 -ohjelmistoversiolla suorittaman kokeilun perusteella toiminto ei kuitenkaan näyttäisi myöskään kytkeyvän ajastetusti päällekään tällä hetkellä. Älä häiritse -toiminnon voi asettaa päälle iOS:n Asetukset-valikosta. Tämän ohella sen voi asettaa menemään päälle ja pois ajastetusti Ilmoitukset-asetusvalikon alta, mihin nyt koetut ongelmat liittyvät.

Toiminnon manuaalisesti tapahtuva käynnistys ja lopetus toimivat siis tälläkin hetkellä. Älä häiritse -toiminnon kautta voi rajoittaa sovellusten ilmoitusten sekä puheluiden ja viestien näkyvyyttä ja hälytysääniä ja haluttaessa helposti asettaa laitteenssa pysymään hiljaisena.

Toistaiseksi ei ole täyttä varmuutta, koskeeko tuore ongelma kaikkia iOS-laitteita ja kaikkia iOS 6 -versioita.

Yhteistyössä Mobiili.fi