Cheek teki hattutempun DJ-äänestyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset DJ-ammattilaiset ovat jakaneet jälleen tuomionsa perinteisessä vuosiäänestyksessä. Vuoden ylivoimainen voittaja oli Cheek, eli Jare ”Tulin voittamaan” Tiihonen, joka teki hattutempun olemalla voittamalla peräti kolme sarjaa.

Cheek valittiin nimittäin vuoden artistiksi, Sokka irti vuoden biisiksi ja Cheekiä tuottanut Sakke Aalto vuoden tuottajaksi. Äänestyksen järjestänyt Discopress kehui hiphop-tähteä vuolaasti.

– Cheek teki lopullisen läpimurron koko kansan tietoisuuteen television Vain elämää -ohjelmassa. Mies piti ohjelmassa linjansa, pokerinsa ja tyylikkyytensä. Jopa ökyautolla ajelu sopi Jaren tyyliin saumattomasti, vaikka Suomessa ei perinteisesti saisi näyttää taloudellista menestystään.

Kansainvälisellä osastolla vuoden artistiksi nimettiin Suomessakin taannoin keikkaillut Pitbull ja vuoden biisiksi maailman suosituin kappale Gangnam Style.