Maailman pisin teinityttö on pysäyttävä näky – myös bikineissä

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla kisaillaan alituisesti siitä kuka on esimerkiksi maailman pisin, vanhin ja lihavin ihminen. Maailman pisin teinityttö löytyy nykyisin Brasiliasta, jossa uskomattoman pitkä kaunotar on noussut jo julkkikseksi. Lisäksi hän on nyt löytänyt poikaystävän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Brasilian Salinopolisissa asuva 17-vuotias Elisany da Cruz Silva kärsi liikakasvusta aivolisäkkeen kasvaimen takia. Kasvain on nyt poistettu, mutta neitokainen ehti venähtää valtavan pitkäksi. Elisany seurustelee nykyisin itseään ”monta päätä” lyhyemmän 22-vuotiaan Francinaldo da Silva Carvalhon kanssa.

– Hän on kaunis ihminen. Hän on pitkä, mutta niin nätti ja hänellä on kauniit kasvot. En välitä siitä, että tyttöystäväni on pitkä. En välitä mitä ihmiset sanovat, Francinaldo kommentoi seurusteluaan BTV-televisiokanavalle.