Jennifer Nicole Lee treenasi puistossa – mitä housuista löytyi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on saavuttanut viihdemedioissa huomiota timmin kroppansa ansiosta. Joitakin vuosia sitten neitokainen oli kymmeniä kiloja tuhdimmassa kunnossa, mutta huikean laihdutuksen myötä hänestä tuli tunnettu fitness-kaunotar.

Nyt Jennifer on aloittanut uuden vuoden treenisessioiden merkeissä. Hänet bongattiin nimittäin eilen vuoden ensimmäisenä päivänä kuntoilemassa Miami Beachilla sijaitsevassa puistossa. Ohikulkijoita näyttävä sessio ei varmasti jäänyt huomaamatta. Kuvaajien ihmetykseksi Jennifer kurkki välillä myös housuihinsa.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.