Kerry Washington ahdistui leffan kuvauksissa: ”Olisin tullut hulluksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaiskaunotar Kerry Washington on nähty urallaan kymmenissä elokuvissa. Hän tähdittää pian Django Unchained -elokuvaa, joka saa Suomen ensi-iltansa 18. tammikuuta.

Nyt 35-vuotias Kerry on kommentoinut elokuvan rankkaa kuvausprosessia haastattelussaan. Hän kertoi The Los Angeles Times -lehdelle kahdeksan kuukauden mittaisen projektin ajaneen hänet miltei hullujen huoneelle.

– Tunsin, että jos se olisi jatkunut vielä viikonkin pidempään, olisin tullut hulluksi, kertoi Kerry Washington lehdelle.

Tumma kaunotar näyttelee toimintalänkkärissä Jamie Foxxin hahmon vaimoa. Hän kertoi ahdistuneensa kuvauksista niin paljon, että pyysi lopulta perheensä vierailemaan paikalla, vaikka yleensä hän ei halua läheisiään työpaikalleen.

Django Unchained -elokuva sijoittuu Yhdysvaltain etelävaltioihin ja se kuvaa sisällissodan syttymistä edeltäviä vuosia. Länkkärielokuvan pääosassa nähdään Kerry Washingtonin rinnalla Christopher Waltz, Leonardo DiCaprio, Don Johnson ja muun muassa Samuel L. Jackson.