Popparin uudenvuoden lupaus: ”En odota tätä pätkääkään”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Ne-Yo kertoi äskettäin rakkauselämässään kokemastaan järkytyksestä. Popkomistus putosi pyllylleen vuonna 2005, kun hänen raskaana ollut tyttöystävänsä ilmoitti miehelle, ettei tämä ollutkaan tulevan vauvan isä.

Nyt 30-vuotias laulajatähti on kertonut tekemästään uudenvuoden lupauksesta. Ne-Yo on päättänyt siirtyä terveellisempään ruokavalioon. Kahden lapsen isä aikookin jättää aterioistaan pois maitotuotteet, lihan ja muut eläinkunnan tuotteet.

– Mitä kaikki lupaavat uutena vuotena? Minä yritän olla vegaani. Se on testi itsekurille. En odota tätä pätkääkään. Toivottakaa minulle onnea! Kirjoitti mies Twitter-blogiinsa.

Pettäjä-tyttöystävä haastoi pian lapsen syntymän jälkeen Ne-Yo:n oikeuteen ja vaati tältä elatusmaksuja. Mies voitti oikeudenkäynnin ja Jessica White katosi Chimere-pojan kanssa. Laulajatähden mukaan hän ei ole sittemmin ollut yhteydessä entiseen tyttöystäväänsä ja hänen lapseensa. Ne-Yo:n mukaan vaikeuksista huolimatta ”elämä jatkuu”.