Poikaystävä lopetti suuseksin liian aikaisin – nainen pahoinpiteli

Ohhoh! · Neea Jokinen

Pariskunnat saattavat ajautua usein rajuihinkin riitoihin esimerkiksi seksistä. Jotkut voivat esimerkiksi pahoittaa mielensä, jos heidän seksikumppaninsa lopettaa rakastelun heti orgasmin saatuaan.

Nyt erään amerikkalaisen naisen uutisoidaan joutuneen poliisivankilaan kotinsa makuuhuoneessa tapahtuneen välikohtauksen takia. Floridassa asuva 50-vuotias Jennie Scott -niminen nainen nimittäin pahoinpiteli poikaystäväänsä, koska mies ei tarjonnut hänelle tarpeeksi tyydytystä suuseksin aikana.

Poliisien mukaan pariskunta oli tyydyttänyt toisiaan suuseksin merkeissä, kunnes 32-vuotias Jilberto Deleon -niminen mies lopetti intiimit puuhat. Mies lopetti kumppaninsa tyydyttämisen heti erektion saatuaan. Jennie Scott raivostui kesken jääneestä suuleikistä ja hakkasi miestä kepillä. Lisäksi hänen kerrotaan raapineen ja lyöneen poikaystäväänsä.

Kuulusteluissa selvisi, että pariskunnan välillä oli jo ennen tapahtunutta kitkaa. Jennie Scottin kerrotaan olleen vihainen kumppanilleen, koska mies oli harrastanut edellisenä päivänä puhelinseksiä tuntemattoman naisen kanssa. Keski-ikäinen nainen oli pahoinpitelyn aikaan voimakkaassa humalatilassa, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.