Slummien miljonääristä totta – kasvonsa menettäneelle naiselle päävoitto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten yksi maailman kohutuimmista elokuvista oli Slummien miljonääri, jossa slummien asukki osallistuu Haluatko miljonääriksi -kilpailuun ja onnistui voittamaan päävoiton. Nyt tarinasta on tullut totta, kun Sonali Mukherjee voitti visailuohjelman.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

27-vuotias Sonali Mukherjeen kasvot tuhoutuivat 17-vuotiaana hänen jouduttuaan happoiskun uhriksi. Iskun jälkeen nainen ei saanut oikeutta, koska kiinni jääneitä tekijöitä ei koskaan virallisesti tuomittu. Sen jälkeen nainen pyysi armokuolemaa, mutta sitäkään ei hänelle suotu. Osittain sokea Mukherjee joutui kärsimään tuskista ja käymään läpi 22 leikkausta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

New Delhissä asuva nainen näyttää ilman tavanomaisia kasvoja monien mielestä kammottavalta, ja myös Haluatko miljonääriksi -kilpailussa kasvot peitettiin huivilla. Nyt Sonali on kuitenkin noussut kertaheitolla julkkistähdeksi, sillä hän voitti kisan ja sai noin 45.000 euron pääpalkinnon. Nyt hänellä on varaa teettää uusi leikkausoperaatio kasvoihinsa.