”Ihminen syö vuodessa 12 häpykarvaa pikaruoan mukana”

Lifestyle · Stara.fi

Ympäri maailmaa, mutta varsinkin Yhdysvalloissa, pikaruokalat ovat nousseet valtavaan suosioon parinkymmenen viimeksi kuluneen vuoden aikana. Samalla alalle on noussut huima määrä ravintolaketjuja, joista vain murto-osa toimii myös Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Forensic Science Technician -julkaisu kertoo tutkimuksesta, jonka mukaan keskimääräinen pikaruokaravintoloissa asioiva ihminen syö tietämättään vuodessa peräti 12 häpykarvaa annosten mukana. Hiusten ja muiden ihmiskarvojen määrää ei tutkimuksessa edes arvioitu.

Ajoittain julkisuuteenkin on noussut tapauksia, joissa esimerkiksi hampurilaisista tai täytetyistä sämpylöistä on löytynyt sinne kuulumattomia tuotteita. Jättikorvausten luvatussa maassa Yhdysvalloissa tapauksista on nostettu jopa miljoonien oikeusjuttuja, joista eräässä mies haastoi Wendy’s-ravintolan oikeuteen löydettyään hampurilaisestaan hiuksen, NEWS9 uutisoi aikoinaan.