Idol-voittaja rajussa auto-onnettomuudessa – sairaalakuva nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -laulukilpailun kahdeksannen tuotantokauden voittaja Kris Allen on Arkansasista kotoisin oleva muusikko. Hänen debyyttialbuminsa singleä Live Like We’re Dying myytiin huimat 1,7 miljoonaa kappaletta. Hän julkaisi toisen albuminsa viime vuonna.

Nyt 27-vuotias Kris Allen on joutunut rajuun auto-onnettomuuteen. Kykyjenetsintäkilpailun voittaja kiidätettiin sairaalaan tapahtuneen jälkeen. Kolarin aikaan Kris Allenin Ford-merkkisessä autossa oli myös hänen raskaana oleva Katy-vaimonsa ja lemmikkikoiransa Zorro. Laulajatähti joutui keskiviikkona leikkaukseen lukuisten vammojensa takia.

– Kris kärsii kivusta, sillä hänen kätensä on poikki. Ei ehkä pysty soittamaan kitaraa vähään aikaan. Rukouksia pojalleni, laulajatähden äiti, Kimberly Allen, kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kris Allen ilmoitti pian faneilleen verkkoblogissaan parantuvansa vammoistaan. Muusikon seuraava keikka on Bostonissa 9. tammikuuta, ja Allenin mukaan konserttia ei ole peruttu. Hän aikoo jatkaa Out Alive -kiertuettaan. Allen kiitteli myös Ford-autoyritystä turvallisesta menopelistään.

Kris Allen koe-esiintyi American Idol -ohjelmaan Kentuckyssä isoveljensä Danielin kanssa. Laulajatähti esitti kykyjenetsintäkilpailun aikana lukuisia cover-versioita hittikappaleista, kuten Ain’t No Sunshine, Man in the Mirror ja She Works Hard for the Money. Toiseksi kyseisellä tuotantokaudella sijoittunut Adam Lambert nousi aikoinaan otsikoihin, kun hänen kerrottiin ihastuneen kilpakumppaniinsa.