Olivia Palermolla herkkiä hetkiä rannalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen malli-näyttelijä Olivia Palermo on viime aikoina noussut uutena kasvona viihdelehtien sivuille ja vakiinnuttanut nopeasti paikkansa. Kaunotar on ollut otsikoissa muun muassa bikinikuviensa merkeissä.

Nyt 26-vuotias Olivia Palermo on bongattu viettämässä aurinkoisia vesihetkiä St. Bartsilla. Brunette vietti läheisiä hetkiä poikaystävänsä Johannes Hueblin kanssa hiekkarannalla. Lisäksi julkkisneitokainen innostui pulikoimaan meressä mustissa tuubibikineissä.

Olivia Palermo tuli tunnetuksi The City -realitysarjan tähtenä, ja on ohjelman taannoisen lopettamisen jälkeen tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä. Taannoin hän paljasti työstävänsä parhaillaan uutta realitysarjaa, josta ei ole kuitenkaan vielä kerrottu tarkempia tietoja. Olivia on seurustellut vuodesta 2008 saakka mallikomistus Johannes Heubin kanssa.