Tämä näky sulatti Ozzy Osbournen sydämen – Pimeyden prinssikin pehmeni

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Black Sabbath -yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut rokkari Ozzy Osbourne on sittemmin noussut suosituksi mediapersoonaksi The Osbournes -realitysarjan myötä. 64-vuotias mies on keikkaillut myös vuosia sooloartistina.

Nyt Pimeyden prinssi on ikuistettu hurmaavaan kuvaan, jonka rokkarin Jack-poika julkaisi Twitter-sivullaan. Ozzy nähdään otoksessa yhteiskuvassa pojantyttärensä Pearlin kanssa. Suloinen pienokainen on saanut kivikasvoisen rockmiehen kuoren murtumaan, ja miekkosen kasvoilla nähdäänkin onnentäyteinen virnistys.

– Pearl sai isoisänsä nauramaan, kirjoitti Jack Osbourne Twitter-blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Osbournen perhettä kohtasi viime vuonna tragedia, kun Ozzyn ja Sharon-vaimon 27-vuotiaan Jack-pojan kerrottiin sairastuneen MS-tautiin. Nuori mies sai tyttöystävänsä Lisa Stellyn kanssa Pearl-tyttären. Pariskunta meni myös naimisiin yksityisessä seremoniassa, joka pidettiin Havajilla lokakuussa.