Alexandra Burken rantakuvat julki

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -ohjelman vuosia sitten voittanut Alexandra Burke tunnetaan poplaulajana, tanssijana ja mallina. Hän on tehnyt kaksi albumia, joista tuorein on viime vuonna julkaistu Heartbreak on Hold. Tähden tunnetuin kappale on cover-versio Hallelujah-kappaleesta.

Nyt 24-vuotias Alexandra Burke on bongattu nauttimassa auringosta Floridan Miamissa. Tumma kaunotar oli pukenut ylleen viininpunaiset narubikinit. Burken treenattu vartalo saa paljon ihailua niin miehiltä kuin naisilta.

Alexandra Burke joutui taannoin kohtaamaan hurjia väitteitä, joiden mukaan hänen poikaystävänsä olisi pettänyt popkaunotarta erään mallin kanssa. Urheilijan väitetty seksikumppani paljasti asian lehdistölle ja kertoi harrastaneensa seksiä Jermain Defoen kanssa Malmaison-hotellilla. Alexandra Burke ei ole kommentoinut kohua julkisuudessa.