Janni Hussi poseerasi näyttävästi Virossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitness-malli Janni Hussi noteerattiin taannoin ulkomailla saakka, ja hänen näyttäviä mallikuviaan on saatu ihailla jo useita kertoja myös kotimaisissa julkaisuissa. Sittemmin timmi kaunotar on ihastuttanut useita kertoja myös eteläisessä naapurimaassamme.

Kouvolassa asuva Fitnessmalli 2010 -kilpailun voittaja Janni Hussi on onnistunut herättämään suuren suosion Virossa. Janni on nyt sijoittunut jo toisen kerran maan suosituimpien julkkisten listalle ja samalla poseerannut äänestyksen järjestäneen Gossip.ee -verkkolehden sivuilla näyttävissä kuvissa. Taannoin Jannin kuvien suosio peräti kaatoi samaisen verkkosivuston.

Suomalainen fitness-kaunotar Janni Hussi on tullut parin vuoden aikana tutuksi monista näyttävistä fitness- ja mallikuvistaan. Jääkiekkotähti Lauri Korpikosken kanssa seurusteleva neitokainen sijoittui Virossa vuoden 2012 suosituimpien julkkisten listalla kahdeksanneksi. Keväällä 2013 Janni kisailee jälleen fitness-kilpailuissa.