Muistatko Liv Tylerin? Tältä leffakaunotar näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tylerin tytär Liv Tyler tuli aikoinaan tunnetuksi suosittuna näyttelijänä useiden elokuvien ja televisiosarjojen tähtenä. Vuonna 2005 hän synnytti Milo-esikoisensa, ja pian sen jälkeen kaunotar vetäytyi julkisuudesta.

Parhaillaan Liv Tyler on perheensä kanssa lomailemassa Havaijilla. Mukana ovat niin isä Steven Tyler kuin sisaruskatraskin. Liv kuvattiin nautiskelemassa surffilaudalla melomisesta sekä halaamassa siskoaan meren aalloissa.

Taannoin Liv Tyler paljasti, ettei voi uskoa olleensa Taru Sormusten Herrasta-trilogiassa. Hän näytteli elokuvissa haltiatar Arwenia. Elokuvista tuli jättimenestys ja ne voittivat useita Oscar-palkintoja.

33-vuotias Liv Tyler on myös The Ledge -elokuvan tähtenä ensimmäisen kerran sitten vuonna 1996 julkaistun Stealing Beauty -elokuvan. Tyler kertoi Fox Newsille, että alastomana esiintyminen on aina kauhea kokemus, varsinkin kun koko maailma näkee sen. Hän paljasti vastustaneensa riisumista viimeiseen saakka, mutta ohjaaja Bernardo Bertoluccin mukaan roolihahmo kuitenkin vaati alastomuutta.