18-vuotias lukiolaistyttö myy neitsyytensä – ällistyttävä syy taustalla

Lifestyle Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla kohistiin hiljattain 20-vuotiaasta brasilialaisesta opiskelija Catarina Migliorinista, joka huutokauppasi neitsyyttään eniten tarjoavalle. Naisen mukaan hän aikoi lahjoittaa suurimman osan rahoista kotikylänsä köyhien perheiden talojen rakentamiseen.

Nyt lähes samanlainen tapaus on noussut otsikoihin, kun erään 18-vuotiaan teinitytön kerrotaan huutokauppaavan neitsyyttään. Rebecca Bernardo -niminen lukiossa opiskeleva teinityttö aikoo myydä neitsyytensä eniten tarjoavalle. Neitokainen on saanut YouTube-palvelussa julkaistussa huutokaupassa jo 35.000 dollarin, eli noin 27.000 euron, tarjouksen neitsyydestään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nuoren naisen mukaan hän haluaa myydä ensimmäisen seksikertansa, jotta hän saisi rahaa sairaan äitinsä sairaalalaskujen maksamiseen. Tytön äiti sai äskettäin sairaskohtauksen, eikä äiti pysty enää muun muassa syömään itse tai käymään vessassa ilman apua.

Rebecca Bernardon mukaan hän yritti kerätä varoja tekemällä tarjoilijan töitä, mutta hän ei ole saanut kerättyä tarpeeksi rahaa. Teinitytön naapuri on kauhuissaan tilanteesta, sillä hänen mielestään Bernardon ei pitäisi tehdä itsestään prostituoitua saadakseen rahaa. Brasiliassa seksistä maksaminen on laillista.

– Joskus tulee aikoja, jolloin pitää tehdä oikeita ratkaisuja. Pitää olla vahva. Jos tällaisen asian tekee vain kerran elämässään, ei ole prostituoitu, Rebecca Bernardo kertoi New York Daily News -lehdelle.