Star Warsille ja Indiana Jonesille näyttävä kunnianosoitus Kaliforniassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -fanit yllättyivät äskettäin, kun elokuvasarjan luoneen elokuvaohjaajan ja tuottajan George Lucasin uutisoitiin myyneen Lucasfilm-yhtiönsä Walt Disney Companylle neljällä miljardilla dollarilla. Lucasin kerrotaan lahjoittaneen suuren osan summasta hyväntekeväisyyteen ja vetäytyneen itse eläkkeelle.

Nyt mies on kuitenkin paljastanut vielä yhden suunnitelman koskien luomiaan elokuvasarjoja. George Lucas on nimittäin mukana rakennuttamassa puistoa San Franciscon rannikkoalueelle. Siellä tullaan näkemään Star Wars -elokuvasarjan Yoda-hahmoa ja Harrison Fordin näyttelemää Indiana Jonesia esittävät pronssiset patsaat. Female First -lehden mukaan projektin on tarkoitus valmistua ensi kesänä.

Geroge Lucasin Lucasfilm-imperiumiin kuuluu useita pienempiä yrityksiä, kuten Industrial Light and Magic, Skywalker Sound ja LucasArts. Lucas meni vuonna 1969 naimisiin Marcia Lou Griffinin kanssa. Pariskunta kuitenkin erosi jo vuonna 1983. Lucasilla on kolme adoptoitua lasta, Amanda, Katie ja Jett. Talouslehti Forbesin arvion mukaan Lucasilla olisi tällä erää yli kolme miljardin dollarin omaisuus.