Stripparin privaattishow sai järkyttävän päätöksen

Ohhoh! · Stara.fi

Strippibaareissa silmänruokaa tarjoilevat vähäpukeiset naiset, jotka viihdyttävät asiakkaita viettelevillä ja rohkeilla tansseillaan. Jotkut naistanssijat ovat valmiita myös yksityisiin tanssisessioihin kahisevan vuoksi. Nyt erään amerikkalaisen strippaajan uutisoidaan loukkaantuneen rajusti vauhdikkaan tanssiesityksensä aikana.

Clevelandissä eroottisena tanssijana työskentelevä Lauren Block antoi yksityistä sylitanssia eräille miesasiakkaille työpaikallaan Christie’s Cabaret -strippiklubilla. Neitokainen vei tippiä antaneet miesasiakkaansa yökerhon yläkerrassa olevalle alueelle, jossa hän antautui täysillä työhönsä.

Lauren Blockin kerrotaan tehneen näyttäviä tanssiliikkeitä viihdyttääkseen miehiä. Tanssiesitys sai kuitenkin karmivan lopun, kun 22-vuotias strippaaja putosi epäonnistuneen tanssiliikkeen johdosta yläkerran parvekkeelta alas. Poliisien mukaan nainen putosi alas noin viiden metrin matkan. Block kiidätettiin sairaalaan, sillä hän putosi maahan pää edellä ja sai vakavia päävammoja.

Poliisit luulivat aluksi, että miesasiakkaat olivat tönäisseet strippaajan alas parvekkeelta. Silminnäkijöiden havainnot kuitenkin kumosivat epäilyn. Silminnäkijöiden mukaan Lauren Block oli ottanut esityksensä aikana kiinni parvekkeen reunasta ja yrittänyt tehdä ”eräänlaisen tanssiin liittyvän hyppyliikkeen”. The Smoking Gun -sivuston mukaan tapahtuneen aikaan parvekkeella olleita miehiä ei ole löydetty.