Julianne Hough paljasti viimein bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu tanssija-näyttelijätär Julianne Hough on yksi kuluneen vuoden nousijoista julkkismarkkinoilla. Julianne nähtiin viimeksi Rock of Ages -musikaalielokuvassa, jonka kuvauksissa hän loukkaantui tanssiessaan Hollywood-kyltin päällä.

Näyttelijätär lomailee parhaillaan Karibialla julkkisten suosimalla St. Barthsin saarella. Eilen Julianne ja hänen julkkismiehensä Ryan Seacrest olivat kävelyllä rannalla, kun tuulenpuuska nosti neitokaisen hameen korviin. Nyt neitokainen on viimein näyttäytynyt bikineissä.

Yhdysvaltojen Utahissa varttunut 24-vuotias Julianne Hough on voittanut kaksi kertaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kantrilaulajanakin vaikuttanut neitokainen nousi muutama vuosi sitten otsikoihin, kun hänen uutisoitiin seurustelevan suosikkijuontaja Ryan Seacrestin kanssa. Rock of Ages -elokuvassa ovat mukana myös muun muuassa Tom Cruise , Russell Brand, Catherine Zeta-Jones, Mary J. Blige ja Alec Baldwin.