Uskoisitko että Julianne Moore on jo 52-vuotias?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Menestyneestä elokuvaurastaan ansaitusti suitsutusta saava Julianne Moore joutui äskettäin varkauden uhriksi. Tähden New Yorkin kodista varastettiin nimittäin 100.000 euron arvoiset korut, joita hän ei ole vieläkään saanut takaisin.

Nyt 52-vuotias näyttelijäkonkari on kuitenkin laittanut menneet tapahtumat unholaan ja lähtenyt nautiskelemaan perhelomasta Havaijille. Mustaan bikiniasuun verhoutunut Julianne näyttää paparazziotoksien perusteella olevan varsin hyvässä kunnossa ikäänsä nähden.

Julianne Moore tapasi ensimmäisen aviomiehensä John Goul Rubinin vuonna 1984. Pariskunta oli naimisissa seitsemän vuoden ajan. Näyttelijättären mukaan avioero oli yksi hänen elämänsä vaikeimmista päätöksistä. Nykyään hän on naimisissa ohjaaja Bart Freundlichin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Caleb-poika ja tytär Liv. Perhe asuu Manhattanilla Greenwichin alueella.