Popkaunotar paljasti rannelävistyksensä – tuleeko tästä uusi trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factor -ohjelman aikoinaan voittanut Alexandra Burke tunnetaan poplaulajana, tanssijana ja mallina. Hän on tehnyt kaksi albumia, joista tuorein on viime vuonna julkaistu Heartbreak on Hold. Burken tunnetuin kappale on cover-versio Hallelujah-kappaleesta.

Nyt 24-vuotias Alexandra Burke on ihmetyttänyt paljastamalla rannelävistyksensä. Miami Beachilla parhaillaan lomaileva neitokainen ikuistettiin bikineissä, mutta vartaloa enemmän huomio on kuitenkin kiinnittynyt hänen vasemmassa kädessään oleviin lävistyksiin.

Alexandra Burke joutui taannoin kohtaamaan hurjia väitteitä, joiden mukaan hänen poikaystävänsä olisi pettänyt popkaunotarta erään mallin kanssa. Urheilijan väitetty seksikumppani paljasti asian lehdistölle ja kertoi harrastaneensa seksiä Jermain Defoen kanssa Malmaison-hotellilla. Alexandra Burke ei ole kommentoinut kohua julkisuudessa.