Sofia Vergaran rinta pullahti esiin baaritappelussa – silminnäkijä otti kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen näyttelijätär-malli Sofia Vergara tunnetaan paitsi supersuositusta Moderni perhe -televisiosarjasta, myös luonnollisista avuistaan. Tähden muhkeat F-kupin rinnat herättävät aika ajoin mediahuomiota, varsinkaan kun tähti ei suostu niitä turhia peittelemään.

40-vuotias kaunotar kuvattiin viime viikolla lomailemassa Miami Beachilla kihlattunsa Nick Loebin kanssa. Samalla uutisoitiin, että Sofia olisi joutunut keskelle baaritappelua paikallisella Story-klubilla ja että samalla hänen rintansa olisi paljastunut. Nyt TMZ-lehti on saanut tilanteesta myös kuvan todisteeksi.

Kuva: Splash, TMZ
Kuva: Splash, TMZ

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.