Realitytähti innosti faninsa laihdutukseen – pudotti 30 kiloa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel ilmoitti eroavansa joulun alla aviomiehestään Jason Hoppysta. Kaksi vuotta yhdessä ollut pari päätyi eroratkaisuun erimielisyyksien takia. Hoikan julkkisneitokaisen kerrotaan nyt inspiroineen erästä ruokabloggaria hurjaan elämäntapamuutokseen.

25-vuotias Nicholas Feitel ihannoi realitytähteä, joka ottikin 102 kiloa painaneen nuorukaisen siipiensä suojaan. 42-vuotias Bethenny sai bloggarin innostumaan kuntoilusta ja vei miehen tämän ensimmäiselle joogatunnille. Feitel onnistuikin kuuluisan ystävänsä tukemana pudottamaan 30 kiloa painostaan, ja on tällä erää paremmassa fyysisessä kunnossa kuin vuosiin.

– Sanoin hänelle, että sinun pitää vapauttaa sisäinen laiheliinisi, ja vein hänet joogatunnille. Olen iloinen, että hän on nyt itsevarmempi. Hän on muuttunut, kommentoi Bethenny Frankel People-lehdelle.

Bethenny Frankel tuli alunperin tunnetuksi Martha Stewartin emännöimän Diili-ohjelman tuotantokaudelta, mutta sittemmin hänet kiinnitettiin New Yorkin Täydelliset naiset -realitysarjaan ja lopulta hän sai myös kaksi omaa elämäänsä seuraavaa realitysarjaa Bethenny Getting Married? ja Bethenny Ever After. Televisiouran lisäksi hän pyörittää perustamaansa Skinnygirl Cocktails -yritystä.