Dubaissa maailman suurin ilotulitus: ”Tällaista ei ole ennen nähty!”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Dubaissa sijaitseva maailman ylivoimaisesti korkein rakennut Burj Khalifa valjastettiin vuoden vaihtuessa jo toistamiseen valtavan ilotulituksen näyttämöksi. Samalla se oli maailman suurin ilotulitteiden lähtöalusta, joten tuloksena oli poikkeuksellisen näyttävä kokonaisuus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ilotulituksen suunnittelijat olivat käyttäneet täydellisesti hyväkseen rakennuksen valtavan korkeuden, sillä siihen oli rakennettu kymmeniä ilotulitteiden laukaisualustoja. Myös rakennuksen korkeus tulee hyvin ilmi verkossa nyt julkaistulta videolta. Water, Fire & Light – ilotulitusta oli seuraamassa yli miljoona katsojaa. Musiikista vastasi paikan päällä livenä Prahan sinfoniorkesteri.