Huomenna radiossa: Jaajo tekee paluun Aamulypsy-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna maanantaina monien radiokuuntelijoiden toiveet täyttyvät, kun Jaajo Linnonmaa palaa radioaalloille huippusuositun Aamulypsy-ohjelmansa kanssa. Jaajon paluulähetys kuullaan kello 06.00 – 10.00. Jaajon lisäksi äänessä ovat Juha Vuorinen, Anni Hautala ja Juha Perälä.

– Vaikka Aamulypsy ei tunnetusti valmistele ohjelmiaan, niin tällä viikolla olemme olleet paineiden alla. Olemme muistelleet, mitä nappia painamalla ääni lähtee ulos studiosta ja milloin studiosalaisuudet jäävät studioon, Jaajo Linonmaa kommentoi tulevaa.

– Pitää muistaa, etten ole Vuorisen kanssa päässyt heittämään jerryä pariin vuoteen, joten luvassa on varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Herra Juoppohullu on ainakin aivan liekeissä, kun pääsee parin vuoden tauon jälkeen puhumaan spelttileivän sijaan elävästä elämästä. Luvassa on varmasti nostalgisia hetkiä, kun kuulemme ensimmäisellä viikolla Aamulypsyn historian parhaita pätkiä.