Olivia Palermo bikineissä – helliä hetkiä rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli-näyttelijä Olivia Palermo on viime aikoina noussut uutena kasvona viihdelehtien sivuille ja vakiinnuttanut nopeasti paikkansa. Kaunotar on ollut otsikoissa muun muassa bikinikuviensa merkeissä.

Viime päivinä 26-vuotias Olivia Palermo on kuvattu viettämässä aurinkoisia lomapäiviä St. Bartsilla. Eilen hänet ikuistettiin nautiskelemassa poikaystävänsä Johannes Hueblin seurasta ja hellistä halauksista uimarannan rantavedessä.

Olivia Palermo tuli tunnetuksi The City -realitysarjan tähtenä, ja on ohjelman taannoisen lopettamisen jälkeen tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä. Taannoin hän paljasti työstävänsä parhaillaan uutta realitysarjaa, josta ei ole kuitenkaan vielä kerrottu tarkempia tietoja. Olivia on seurustellut vuodesta 2008 saakka mallikomistus Johannes Heubin kanssa.