Shelly raskauden jälkeen upeassa bikinikuosissa – kyllä kelpasi katsella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Australialainen televisiokasvo Shelly Craft on vielä varsin tuntematon tähti, mutta kotimaassaan hän on niittänyt menestystä jo vuosien ajan. Taannoin hän kertoi tulleensa yllättäen raskaaksi ja sai lapsen. Nyt Craft on palannut taas uimarannoille.

Shelly Craft ikuistettiin eilen lomailemassa Queenslandin upeilla hiekkarannoilla yhdessä perheensä kanssa. Neitokainen esitteli samalla bikinivartaloaan, josta raskauskilot olivat saaneet kyytiä.

36-vuotias Shelly Craft, alunperin Shelley Lorraine Iliff, on tunnettu australialainen televisiojulkkis. Hänet tunnetaan parhaiten Saturday Disney -ohjelman emäntänä vuosilta 1996 – 2002. Sen jälkeen Shelly juonsi Great Outdoors -ohjelmaa vuoteen 2007 saakka, ja viime vuosina kaunotar on juontanut muun muassa Hauskimmat kotivideot -ohjelmaa.